vrijdag 15 juli 2016

I feel free

I feel GOOD! Hieronder staat hoe dit me gelukt is! Een nieuw blog vol updates! Zoals jullie weten ging ik het afgelopen half jaar een door een extreem zware periode. Dit kun je lezen in mijn vorige blog. Maar... Ik ging opeens met stappen vooruit. Het leek alsof mijn lichaam was afgekickt van de hormonen en nu eindelijk kon gaan opbouwen! Juni werd een goeie maand, met wat kleine terugvallen. En nu, in juli, ga ik echt goed vooruit. Dat uit zich ook in de onderzoeken die gedaan zijn. Ik zal hieronder even opsommen wat er allemaal uit is gekomen.

Natuurarts
Sinds april ga ik naar een arts in Breda. Ik ging daar eigenlijk alleen heen voor een meting met de Oberon scan en Levende bloed analyse, maar omdat de resultaten zo goed klopten, ben ik er ook een behandeling gestart met Banderol, zilverwater, Rain Soul, ADHS, detoxmiddelen fase 1 & 2, probiotica, vitamine D, vitamine B12. Dit alles icm 2 keer bioresonantie in 10 dagen. Ik was wel een beetje sceptisch, ik was namelijk zo ziek. Ik viel na de behandeling telkens hard terug. Maar na een week ging ik dan verrassend vooruit. Zo heb ik dat weten op te bouwen totdat het dus nu zo goed met me gaat. Nadat ik alle supplementen op had, ging ik deze week terug. Ik ben zo ontzettend vooruit gegaan! Organen zijn tussen de 10% en 35% vooruit gegaan. Lyme op 0,4 (niet actief), dat is zeer laag. Mycoplasma 1,4 (niet actief). Weg gaan we het niet krijgen, maar dit heb ik maar mooi bereikt! En dit met een vrij eenvoudige behandeling.

Rain Soul
Voor de Levende bloed analyse moet ik even een belangrijk onderdeel erbij pakken: Rain Soul. Zeer sceptisch begon ik aan dit middel dat voornamelijk bestaat uit zaden. Het zou je cellen weer mooi rond maken en vooral belangrijk: je cellen kleven niet meer aan elkaar. In april zaten mijn cellen erg aan elkaar. Ik kon dus meteen de proef op de som nemen met dit middel. De resultaten zijn erg goed. Zoals gezegd zaten mijn cellen erg aan elkaar en zie hier het resultaat (bovenste plaatje is oud en niet echt mijn resultaat, maar zo zag het er wel uit. Onderste plaatje is wel echt mijn bloed resultaat)


Zoals Je ziet zijn mijn cellen veel losser en de kleur is ook goed. Nu weet ik dus zeker dat de Rain Soul echt wel iets doet. Je weet natuurlijk niet precies welk middel wat doet en heeft gedaan, maar mij heeft het overtuigd! Ik had nog wat afvalstoffen en een enkel parasietje in mijn bloed. Ik heb voor de detox Burbur gekregen en ADHS voor de bijnieren en klein magnesium tekort.


Lymfe Drainage
Sinds een paar maandjes doe ik Lymfe Drainage waar ik ontzettend veel aan heb. Ik doe dit bij een fysiotherapeut die gespecialiseerd is hierin. Dit gaat met een lichte massage techniek zodat de gifstoffen sneller worden afgevoerd. Dit heeft zeker meegeholpen in het resultaat dat ik heb geboekt.

Diëtiste
Ook een zeer belangrijke rol heeft mijn natuurdiëtiste gespeeld in dit hele verhaal! Ik laat nu 4 keer per jaar mijn voeding meten met bioresonantie. Daar heb ik ontzettend veel aan gehad, want alle voedingsmiddelen worden getest. In het begin moest ik ontzettend veel weglaten! De gifstoffen in mijn lichaam werden met het dieet erg laag en dat is geen fijn mileu voor Lyme. Het ging hier vooral om zo puur mogelijk te eten. Geen suikers, E-nummers en nog veel meer.
!Hou het milieu in je lichaam laag voor Lyme om te overleven!
Het fijne is dat ze ook mijn producten meet die ik allemaal gebruik. Zo blijven er nog meer gifstoffen uit mijn lichaam die ik zonder de testen wel binnen zou krijgen!
Ook wordt de energie gemeten. Deze was bij mij eerst 64%, toen 81% en nu 88%, waarbij 94% normaal zou zijn! Dat is echt heel goed en dat met de chronische ziekte van Lyme als diagnose!

Sauna
Ook ben ik 2 keer naar de sauna geweest voor een detox. Het is pittig om met Lyme de sauna in de gaan, want mijn lichaam reageert er meteen heftig op en ik hou het vaak niet vol, maar als ik rustig aan doe en vooral de tijd neem, dan is het goed te doen. Ik heb de dagen erna wel meer last, maar het bevalt me toch erg goed! Je voelt je lichaam detoxen. Ik ben van plan ongeveer 1 keer per maand te gaan. Zoutbaden en zoutruimtes vind ik ook erg fijn voor fijne frisse lucht om de longen flink op te schonen.

Beweging
Sinds kort sport ik ook weer. Dit is voor mij gericht op revalideren. Mijn lichaam heeft zowat een half jaar bijna niks gedaan, vooral gelegen. Dus ik begin heel rustig en bouw dit heel rustig weer op. Daar ben ik nu mee bezig en dat gaat erg goed!! Vooral avondwandelingen doen mij erg goed!

Ik ben zooooo blij dat het weer eindelijk goed met me gaat! Mijn lichaam zit nog in de opbouw en ik ga nog door met detoxen, sporten, herstellen, diëten. Ik ben erachter gekomen dat dat allemaal toch wel echt nodig is, wil je Lyme enigszins onder de knie krijgen. Bijvoorbeeld geen suiker nemen is echt een MUST! Leuk is anders, maar je ziet wel het resultaat! Hopelijk blijf ik nu langere tijd stabiel. We zullen zien, ik krijg in ieder geval steeds meer controle over mijn ziekte en dat is fijn. Heel fijn :) En nu GENIETEN!
~I'll be stronger than I've ever been
No more stillness, more sunlight,
Everything's gonna be alright~


3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er goed uit voor jou. Maar zie nu dat het al enkele maanden geleden is. Hoe is het nu met je? Is er een terugval geweest. Want dat krijg ik vaak na een goede periode. En dan denk ik dat het door de supplementen komt. Dat is ook wel zo maar de bacterie komt weer terug.
  Hoewel het bij nu aardig stabiel is al v.a. begin Juli.
  Mijn vraag daarom hoe gaat het nu met je? En zijn deze produkten aan te raden? Het is best duur.

  MAR

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe gaat het nu met je Shannon?
  Sterkte alvast, maar ik hoop dat het goed met je gaat en je nu wat schade kunt inhalen.

  MAR

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Shannon
  Elke maand kijk ik even naar het vervolg.... helaas.....
  Ik ga er vanuit dat je nu lekker de leuke dingen aan het inhalen ben. Ik gun het je zo.
  Laat het ons weten.

  MAR

  BeantwoordenVerwijderen